Peter Kvarnström heter jag. 3D-grafiker har det visat sig att jag skulle bli. När Toy Story-kassetten landade i brevlådan 95-96 var jag inte sen att börja betrakta mina teckningar som bara början. Mer kunde man allt göra! Sedan dess, eller några år efter,  använde jag flitigt alla 30-dagarsversioner som gick att få tag på i 3D-världen. Och här är jag nu. Toy Story börjar närma sig 20 år och för en själv står 30-årskrisen runt knuten. Nåja, den kanske är några kvarter bort fortfarande.

I mitt professionella liv inriktas stor del åt att illustrera Life Science. Därför ägnar jag stor del av fritiden åt att illustrera allt annat! Det ska jag försöka visa här i Portfolion! Nog om detta nu, kika hellre på några bilder eller hör av dig!

Självporträtt 1.0

3765

För ett bra tag sedan var jag iväg och hälsade på Creative Tools i Halmstad för att träffa lite likasinnade, lyssna på föreläsningar och såklart kika på ny teknik! De har ju ett förträffligt gäng maskiner så som 3D-skrivare och 3D-scanners. Jag passade på och fick mig en ansiktsscanning, lägger råmaterialet här först.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>